Elérhetőségek

Nagykállói Általános Iskola
4320 Nagykálló,
Szabadság tér 5-8.

Intézményvezető:
Dubász Éva

Telefon/Fax: (42) 563-000
E-mail: nkallo.alt.i@gmail.com
Fenntartó: Nyíregyházi Tankerületi Központ


Képek

009 014 017 kep_7

A Diákönkormányzat munkáját az iskola pedagógiai célkitűzéseivel és munkarendjével összehangolva végzi, a tanulók, a tanulóközösség érdekeinek képviseletéért. Működésének feltételeiről az iskola gondoskodik. Biztosítja termeinek és eszközeinek térítésmentes használatát.

Célunk a havonta megrendezett fórumokon a diákok véleményeinek, javaslatainak meghallgatásával változatos, tartalmas iskolai programok szervezése, mely javíthatja a diákok közérzetét az iskolában tartózkodás ideje alatt. A diákközgyűlés az iskola tanulóinak legmagasabb tájékozódó-tájékoztató fóruma.

Az iskolaújság a tájékoztatáson túl megörökíti az iskolában lezajlott eseményeket, a rádió a programok reklámozásán túl a zenei kívánságok teljesítésével is próbál a diákok számára felüdülést nyújtani a tanórák közötti szünetekben.

Kiemelt témák:

  • A hagyományos programok megszervezése
  • Tanulói igénymérésen alapuló munkaterv/programterv

A diákönkormányzat feladata továbbá az iskolai és városi rendezvényeken a tanulók megfelelő részvételének biztosítása az elvárásoknak megfelelően, iskolánk hagyományainak őrzése az ünnepek, megemlékezések szervezésével, lebonyolításával a diákönkormányzat munkáját segítő pedagógusok szervezésében, az osztályfőnökök segítő együttműködésével.