Elérhetőségek

Nagykállói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
4320 Nagykálló,
Nagybalkányi út 2.

Igazgató:
Dubász Éva

Telefon/Fax: (42) 563-000
E-mail: nkallo.alt.i@gmail.com

Fenntartó: Nyíregyházi Tankerületi Központ
Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.
Telefon/Fax: (42) 795-315


Archívum
Képek
IMG_5874 IMG_5881 IMG_5903 IMG_20191012_150452

Iskolánk március 23-27. között csatlakozott az országosan meghirdetett Digitális témahéthez. A kialakult járványhelyzet miatt bevezetett digitális tanrend folytán nem is lehettünk volna digitálisabbak ezen a héten.

Valamennyi osztály, tanuló, pedagógus digitális tartalommal töltötte meg a tanórák, foglalkozások és tanórán kívüli tevékenységek témáit. A vállalkozó kedvű szülők, gyerekek összedolgozva a pedagógusokkal projektek készítésén is munkálkodtak.

Az alsó tagozaton az 1.b osztály aktív szülei és tanulói a Környezetismeret tantárgy keretein belül a tavaszhoz  kapcsolódó “TAVASZVÁRÓ” projekten dolgoztak nagy lelkesedéssel, felhasználva személyes tapasztalataikat, kiegészítve digitális eszközökkel.

A fejlesztésben részt vevő tanulók “A LÉGTÉR MEGHÓDÍTÁSA” projekt diáit készítették el a repülés történetéről, amelyben a legkisebbektől a legnagyobbakig részt vállaltak a gyerekek, olykor felnőtt segítséggel.

A digitális eszközök, tartalmak használatával valamennyien hozzájárultunk ahhoz, hogy fejlődjön a tanulók, szülők, pedagógusok digitális kompetenciái.
Köszönjük mindazoknak, akik részt vettek a közös munkában!

Turcsán Tímea
munkaközösség-vezető

TAVASZVÁRÓ.pptx

A-LÉGTÉR-MEGHÓDÍTÁSA.pptx