Elérhetőségek

Nagykállói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
4320 Nagykálló,
Nagybalkányi út 2.

Igazgató:
Dubász Éva

Telefon/Fax: (42) 563-000
E-mail: nkallo.alt.i@gmail.com

Fenntartó: Nyíregyházi Tankerületi Központ
Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.
Telefon/Fax: (42) 795-315


Archívum
Képek
IMG_5874 IMG_5881 IMG_5903 IMG_20191012_150452

Iskolánk tanulói közül azok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az atlétika többpróba versenyszámaiban minden évben részt vesznek a Nagykörzeti döntőn, amelyet Napkoron, a Jósika Miklós Általános Iskola sportpályáján rendeznek meg.

Az idei tanévben május 02-án került sor a megmérettetésre. Tanulóink szép sikereket értek el, becsületesen megállták a helyüket.

Balogh Zsófia 5. a osztályos tanuló a II. korcsoport tanulói közül a Nagykörzetben az egyéni 2. helyezést szerezte meg, Tugya Titanilla 5. c osztályos tanuló az egyéni 5. helyezést érte el (42 tanuló versenyzett a korcsoportjukban).

A III. korcsoportos fiú tanulóink csapatban versenyeztek, és a 7. helyezést érték el csapatban.

A legjobb egyéni eredményt Osikóczki Nándor szerezte, aki az 50 versenyző közül egyéniben a 14. helyezett lett.

Vislóczki Gréta 7. c osztályos tanulónk a legnagyobbak versenyén a IV. korcsoportban versenyzett, és teljesítette az ötpróbát. A kislabdahajítás,100m,800m, távolugrás és a súlylökés versenyszámaiban elért eredménye alapján a Nagykörzetben induló 29 tanuló közül az egyéni 7. helyezést érte el.

A legszebb eredményt a III. korcsoportos lány tanulóink érték el. Nagykörzeti bajnokok lettek, mert 8 általános iskola csapatát maguk mögé utasítva kitartó versenyzéssel első helyezettek lettek, ezáltal képviselhették a Nagykörzetet a Nyíregyháza Városi Stadionban megrendezésre kerülő Megyei döntőn.

A csapat tagjai:

Zámbó Mónika 5.a

Boros Villő 5.c

Trella Eszter 5.c

Csekk Beáta 6.a

Horváth Eszter 6.a

Szedlár Dóra Boglárka 6.a osztályos tanulók.

Horváth Eszter egyéni versenyben az előkelő 4. helyezést, míg Trella Eszter az egyéni 6. helyezést szerezte meg.

Szívből gratulálunk, köszönjük a kitartó és lelkes versenyzést!

Rákóné Borsy Éva

munkaközösség-vezető

 

MEGYEI DÖNTŐ DIÁKOLIMPIA ATLÉTIKA TÖBBPRÓBA

III. korcsoportos lány tanulóink Nagykörzeti bajnokként május 07-én vettek részt a Megyei döntőn, amely Nyíregyházán, a Városi Stadionban került megrendezésre. Sajnos a rossz idő miatt a gyerekeknek az időjárás elemeivel is meg kellett küzdeni. Ezen a versenyen már csak a nagykörzetek bajnokai versenyezhetnek. A lányok igyekeztek a legjobb tudásuk szerint helytállni, és megyei 6. helyezettként fejezték be a versenyt.

A nap végén szívből gratuláltunk nekik, hiszen elmondhatják magukról, hogy ők Szabolcs-Szatmár Bereg megye 6. legjobb atlétika csapata a korcsoportjukban. A csapat tagjai közül Trella Eszter 5. c osztályos tanuló az egyéni versenyben a 12. helyezést érte el.

 

Köszönjük lányok!

Rákóné Borsy Éva

munkaközösség-vezető