Elérhetőségek

Nagykállói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
4320 Nagykálló,
Nagybalkányi út 2.

Igazgató:
Dubász Éva

Telefon/Fax: (42) 563-000
E-mail: nkallo.alt.i@gmail.com

Fenntartó: Nyíregyházi Tankerületi Központ
Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.
Telefon/Fax: (42) 795-315


Archívum
Képek
IMG_5874 IMG_5881 IMG_5903 IMG_20191012_150452

Tisztelt Szülők! 

Ha az étkezést, betegség vagy más ok miatt a jogosult (tanuló) nem kívánja igénybe venni, a távolmaradást előre be kell jelenteni az oktatási intézményben, valamint a pedagógus felé, személyesen, írásban, telefonon vagy e-mailben az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: 42/563-000

E-mail: nkallo.alt.i@gmail.com

A hiányzó tanulók étkezését –a tanuló nevének, osztályának megadásával és a hiányzás időtartamának megjelölésével – 9:00 óráig lehet lemondani az iskola elérhetőségein.

9:00 óra előtt a lemondás a bejelentés napját követő napra, azután a lemondás a bejelentéstől számított 2. napra kerül rögzítésre a programban.

A hétfői étkezés lemondására előző hét pénteken 9:00 óráig van lehetőség.

Ha a szülő/gondviselő előre jelzi, hogy melyik napokon hiányzik a tanuló, akkor az oktatási intézmény jelentése alapján a bejelentett napokra rögzítjük a hiányzást.

Az iskolában a kijelölt személyek a feléjük bejelentett, hitelt érdemlően igazolt távolléteket, minden reggel 9.30-ig jelentik írásban (email) a Nonprofit Kft. felé. Ezek alapján rögzítésre kerülnek a hiányzás az étkezés-nyilvántartó programba. Az így leadott létszámadatokból a következő napi rendelés adata lesz. A tárgynapi létszámadatokból történik a tárgynapot követő napra az étkezési adagszámok elkészítése.

 Abban az esetben, ha a szülő/gondviselő, illetve pedagógus nem jelentette le a hiányzást, annak visszamenőleges rögzítésére lehetőség nincs.

A hiányzás bejelentése a szülő/gondviselő felelőssége.

 A hiányzásból visszatérő tanuló, az első napon étkezésben nem részesül- kivéve, ha előző nap 9.00 óráig jelentették a visszatérését-, a szülőnek/gondviselőnek a tanuló étkezéséről gondoskodni kell!

A lemondott étkezések térítési díja a következő hónapban kerül jóváírásra.